Ny webbplats: Politik

Idag öppnar jag en ny WordPress-webbplats, Politik.

På den har jag samlat inlägg från kategorin Politics i den här bloggen – de i särklass mest lästa och kommenterade – och försett dem med en jämförelsevis detaljerad kategoriindelning som gör det lättare att hitta olika ämnen och frågor inom området politik.

För att inte splittra diskussionerna mellan två webbplatser och för att nya läsare inte ska missa de värdefulla kommentarer som den här blogggens läsare redan skrivit, är det inte möjligt att kommentera texterna på Politik. Men alla som läser dem där kan klicka på datum för den ursprungliga publiceringen som jag lagt in under varje inlägg, så kommer de hit, där kommentarfälten förblir öppna.

Den nya webbplatsen är bara till för att göra texterna lättare tillgängliga och läsbara för dem som inte är förtrogna med denna blogg, och som kanske också är mindre intresserade av dess övriga innehåll. Den här bloggen omfattar också vid det här laget så mycket att det även av andra skäl är lämpligt med en “avknoppning” i form av en ny sajt – även om jag inte kommer sluta posta samma inlägg här: fortsättningsvis kommer jag försöka publicera politiska inlägg med huvudsakligen min egen text ungefär samtidigt på båda ställena.

Politiks besökare bör dock känna till att även kategorin Politics här innehåller mycket annat material än det jag nu lagt ut på Politik. Och att mycket i kategorin Philosophy, med dess underkategorier Idealism, Personalism, och Value-Centered Historicism, innehåller artiklar och uppsatser för den som vill gå vidare och önskar ytterligare fördjupning efter att ha läst inläggen i Politik. Jag rekommenderar sådana läsare att börja med underkategorin Value-Centered Historicism.

Namnet Politik är väl lite fantasilöst, men det förklaras av att texterna är överförda från kategorin med samma namn (på engelska) här. De flesta inläggen är på ett eller annat sätt relaterade till mitt politiska parti, Sverigedemokraterna, som därför till skillnad från de andra partierna inte fått någon egen kategori. Texterna, och därmed den nya webbplatsen, är huvudsakligen inriktade på ideologi och politisk idédebatt.

Välkomna till Politik!

0 Responses to “Ny webbplats: Politik”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

Recent Comments

Jan Olof Bengtsson on Vad wokeismen är
Kristo Ivanov on Vad wokeismen är
Viktor Johansson on All politik dagligen på T…
Jan Olof Bengtsson on All politik dagligen på T…
Viktor Johansson on All politik dagligen på T…
Viktor Johansson on Joti Brar om NATO:s globala…
Viktor Johansson on Joti Brar om NATO:s globala…
Torsten Lundberg on Sverige och Ukrainakriget
Jan Olof Bengtsson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Det amerikanska valresultatet…
Jan Olof Bengtsson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Det amerikanska valresultatet…
Jan Olof Bengtsson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Sverige och Ukrainakriget
"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi