Trump’s Immigration Speech in Phoenix, Arizona

August 31

1 Response to “Trump’s Immigration Speech in Phoenix, Arizona”


 1. 1 Den Väldige September 6, 2016 at 7:48 pm

  Jag har visserligen aldrig sett ett helt tal av en amerikansk presidentkandidat förut, så jag har inget att jämföra med, men enkelt uttryckt tyckte jag att Trump skötte det mesta bra. Han är förstås ingen ultimat talare, men han är inte dålig heller. Lite floskler fram och tillbaka i början var kanske lite tröttande, men så kanske det går till i ett amerikanskt valtal? (Och lite jobbigt är det faktiskt att Trump huvudsakligen ropar ut sitt budskap, det är en verklig lättnad när han några enstaka gånger sänker tonen.)

  Huvudbudskapet, de tio punkterna, kan ju dock knappast missförstås, och är väl klara och relevanta nog, och känns också tillräckligt genomtänkta och heltäckande.

  Inläggen om att mota arbetslöshet och liknande kändes kanske lite löst påklistrade, men det var ju heller inte det talet gällde i huvudsak. Intressant att se det hela över huvud taget, hur som helst, och det är rätt lätt att känna att Trump har rätt i det han påstår: Nu är det sista chansen för USA, och det gäller att välja rätt.

  Om Trump verkligen skulle vinna antar jag att han kommer att få det största helvete en amerikansk president någonsin haft med kongressen och media, men han lär väl vara ganska beredd på det i sådana fall…

  Det jag egentligen framför allt undrar är om Trump kommer att klara att hitta rätt medarbetare och få rätt folk att ställa upp. Allt hänger väl på det egentligen, eller?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi