Roy Beck: Immigration by the Numbers

2008    1-2

2               NumbersUSA

2 Responses to “Roy Beck: Immigration by the Numbers”


 1. 1 Swedish Dissident January 18, 2013 at 9:39 pm

  Du med flera borde stifta bekantskap med Frank Salter om det inte redan har gjorts. Denna video förtjänar uppmärksamhet, och man behöver inte vara neo-darwinist för att få ut någonting av detta: http://www.youtube.com/watch?v=zX_5J76h7N8

 2. 2 Den Väldige January 25, 2013 at 11:00 am

  Såväl “Immigration by numbers” och filmen med Frank Salter är bra för alla som har minsta intresse för invandrings/integrationsfrågor på det sättet att man vill ha klart för sig vad det är som pågår. Och då alltså vad som egentligen pågår. Inte vad som påstås pågå officiellt.

  För väldigt många som läser sista meningen ovan träder nu en betingad reflexfråga in. En betingad reflexfråga som helt medvetet övats in av en politisk och medial elit: Skribenten påstår att något sker som döljs, är skribenten intresserad av konspirationer och därför ingen att räkna med?

  Denna enkla mekanism har skrämt eller lurat otaliga, ja de allra flesta. Hur betingar vi oss då ut ur denna betingning? Genom att gå runt betingningen. I ställer för att acceptera frågan “Är detta en konspiration” frågar vi: “Fungerar detta som en konspiration? Vi är sedan fria att beskriva mekanismen, eller leta efter den i de fall vi anser att den föreligger.

  Själv anser jag att det finns (minst) ett aktuellt fenomen som otvivelaktigt fungerar som en konspiration, nämligen desinormationen när det gäller basfakta och funktion och konsekvens när det gäller invandring och mångkultur i västerlandet.

  Hur har då detta fenomen uppstått och kunnat sprida sig med sådan kraft? Jag är mycket osäker men har ändå fått intrycket att den värsta boven i dramat är Frankfurtskolan. Jag lägger därför in länk till en liten film om densamma: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EjaBpVzOohs

  För att göra resonemanget lite mer fullständigt måste man också, anser jag, ställa sig frågan: Vilken personlig vinst gör de som sysslar med manipulation i dag i Frankfurtskolans stil?

  Grovt sett finns det ju bara två vinster som människor eftersträvar: Pengar eller personlig tillfredsställelse. Det senare är självklart mer mångfacetterat och kan innebära allt tänkbart, från prestige eller ära, till något rent emotionellt av oblandat rusigt slag.

  Personligen får jag en känsla av att ruset i detta fall dominerar som vinst för de aktuella aktörerna även om kortsiktiga vinster i form av position och pengar kommer in tydligast och först. Och jag får känslan av att ruset som uppnås gäller krossandets och destruktionens glädje. För det finns ju tyvärr en sådan potentiell glädje inom människan. Kontrolleras den hjälpligt går det bra, släpps den lös går det dåligt.

  Och den har släppts lös i detta fall, alltså när det gäller invandring/mångkultur/integration.

  Hur stoppas då monstret? Ja, säg det. Men om någon vill replikera på ovanstående så ska jag försöka säga i alla fall några ord om vad jag tror om det personligen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

Recent Comments

Jan Olof Bengtsson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Det amerikanska valresultatet…
Jan Olof Bengtsson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Det amerikanska valresultatet…
Jan Olof Bengtsson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Sverige och Ukrainakriget
Kristo Ivanov on Sverige och Ukrainakriget
Viktor Johansson on MAGA-kommunismen
Jan Olof Bengtsson on MAGA-kommunismen
Jan Olof Bengtsson on Den svenska genusindelningen o…
Viktor Johansson on MAGA-kommunismen
Jan Olof Bengtsson on Historiematerialism och överor…
Viktor Johansson on MAGA-kommunismen
Viktor Johansson on Historiematerialism och överor…
"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi