Om SD Stockholms stads styrelse

Jag beklagar partistyrelsens beslut rörande SD Stockholms stads ordförande och en av våra suppleanter. Genom detta för mig obegripliga beslut har den nya Stockholmsstyrelsen på mycket allvarligt sätt försvagats.

Vi har berövats vår motor, vår starkt engagerade och på organisationens och ledarskapets områden högt kvalificerade ordförande William Hahne, som var beredd att lägga ned sitt liv och sin själ i arbetet för partiets genombrott i Stockholm. Dessutom uteslöts ur eller lämnade under hot om uteslutning utöver dessa två en lång rad andra högt kvalificerade personer som var knutna till oss partiet, personer som vi också hade tänkt oss skulle spela en central roll för genombrottet på andra poster i distriktet än i styrelsen.

Nu kommer med nödvändighet arbetet att se mycket annorlunda ut än vi planerade. Men distriktsstyrelsen är trots detta beredd att – och väntar på möjligheten att kunna – arbeta vidare med vår vice ordförande som tillförordnad ordförande, och på den självklara partigemensamma grunden av vårt principprogram, våra kommun- och landstingspolitiska inriktningsprogram, vårt Stockholmsprogram, våra övriga åsiktsdokument, och vår kommunikationsplan.

0 Responses to “Om SD Stockholms stads styrelse”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi