Andersson, Bildt och det svenska NATO-haveriet

Jag har tagit bort de korta inläggen om Magdalena Andersson och Carl Bildt. De såg märkligt fragmentariska ut i det större sammanhang av de senaste månadernas händelser – kriget i Ukraina och den svenska ansökan om medlemskap i NATO – som måste analyseras som sådant. Därför kommer de nu inarbetas i ett inlägg som – det är åtminstone min avsikt – ska försöka tillhandahålla denna analys från mitt perspektiv. Det kan ta litet tid, bl.a. eftersom det finns anledning att först helt enkelt ytterligare något avvakta och följa vad som faktiskt händer på båda dessa sammanhängande områden (det är ju meningslöst för mig att skriva för att försöka påverka denna händelseutveckling). Under tiden finns jag förstås på Twitter med egna och andras kommentarer – inklusive de nu här borttagna, som bättre passade det formatet, där allt måste vara korta fragment.

0 Responses to “Andersson, Bildt och det svenska NATO-haveriet”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi