Nieuwe Gracht, Haarlem

Nieuwe Gracht Haarlem

2 Responses to “Nieuwe Gracht, Haarlem”


  1. 1 Totto July 17, 2012 at 6:10 pm

    Förlåt! Jag vill bara ge dig en komplimang. Anonymt som du säkert fortfarande inte gillar. Min förhoppning är att du fortsätter arbeta politiskt. Det handlar om överlevnad nu. Den svenska politiken behöver dig och även mig. Varje gång jag får epost från dig blir jag glad att det finns tänkare som dig. Tack!

    • 2 Jan Olof Bengtsson July 26, 2012 at 2:43 pm

      Tack för vänliga ord! Det enda nya jag kan säga för att glädja dig och andra kommentatorer med samma önskemål är att jag nu gjort en ny charmoffensiv med friend requests till SD-politiker på Facebook. Där förekommer politiska diskussioner i vilka jag kanske skulle kunna ge mina synpunkter ibland. Jag vill göra vad jag kan, och även försöka tillmötesgå sådana som dig. Men det finns fortfarande inte inom överskådlig framtid någon möjlighet att jag skulle kunna arbeta politiskt i reguljär, aktivt organiserad mening – något som jag ju heller inte gjort i det förflutna. Vad jag har gjort är bara att skriva lite om politik då och då. Och det kommer jag fortsätta med.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi