Intervju med Daniel Friberg

Ingrid och Conrad, 8:e april

7 Responses to “Intervju med Daniel Friberg”


 1. 1 Jan Olof Bengtsson April 9, 2016 at 9:48 pm

  Friberg verkar ha slutat följa vad som händer i EU, och även glömt dess historia – men det är väl lika bra!

  • 2 Daniel Friberg April 10, 2016 at 1:26 pm

   Tack för din rättelse. Ja, jag insåg mitt misstag strax efter att jag sagt det där felaktiga om att Storbritannien var ett av de medgrundande länderna till Kol- och stålunionen, vilket det så klart inte var. Jag får skylla på tillfällig sinnesförvirring. 🙂 Vad gäller min okunskap om den sittande ledningen för EU är det dock något jag är stolt över – helt enkelt eftersom de är så pass osynliga och färglösa – samt odemokratiskt valda – att få människor bryr sig om dem. Tack för att du uppmärksammade intervjun för övrigt!

 2. 3 Tor P. April 10, 2016 at 12:47 am

  Har du lämnat SD helt nu eller ber du om att bli utesluten!?

  • 4 Daniel Friberg April 10, 2016 at 5:55 pm

   Menar du att det klassas som “ideologisk avvikelse” och grund för uteslutning ur SD att helt utan egna värdeomdömen tipsa sina bloggläsare om en radiointervju? I så fall är det värre ställt med interndemokratin än vad till och med en luttrad person som jag kunnat tro.

   • 5 Tor P. April 11, 2016 at 9:53 am

    Att gillamarkera saker från Motpol och Arktos är ju uppenbarligen det.

    Tolkar detta som att Bengtsson lämnat SD bakom sig.

 3. 6 Tor P. April 11, 2016 at 10:19 am

  Får vi månne se en längre artikel av Bengtsson snart där han gör upp med SD och förklarar varför han tröttnat på allt?

  • 7 Jan Olof Bengtsson April 12, 2016 at 6:58 am

   Det stämmer att jag har lämnat SD, men jag har tvekat att svara här eftersom jag inte vill diskutera det i detta sammanhang. Det har nämligen ingenting med det att göra. Motpol, den nya högern o.s.v. har jag ju tagit upp då och då genom åren här i bloggen. Att jag lämnat SD beror inte på åsiktsskillnaderna mellan mig och partiledningen (vad jag det senaste året beskrivit som “det nya tredje” contra “det halvgamla andra”) eller förra årets konflikt i Stockholms stads partidistrikt. Det har att göra med helt andra, nya, orelaterade händelser i Stockholmsstyrelsen under hösten och vintern.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi