Sverigedemokraterna och sionismen

Som förklaring till sina många tidigare, positiva inlägg om mig på Flashback skriver “IvanLendl”: ”Jag trodde ett tag att du var en person som kunde agera motvikt mot de sionister som idag har tagit över SD och jag skrev uppskattande om dina inlägg där du visade tecken på detta.”

Han fortsätter: ”Nu visar det sig istället att du gör helt tvärtom. Du försvarar istället dessa människor, t.o.m mot de sunda individer i din närhet som ifrågasätter deras lämplighet. Istället för att agera motvikt är du alltså apologet för Ekerötternas partiförstörande. Detta var saker som keplersprostata och Newfaceinhell förstod mycket tidigare än jag, och jag upprepar att de hade rätt – jag var naiv.”

Detta strider helt mot vad IvanLendl tills helt nyligen utförligt och upprepade gånger i fler än en Flashback-tråd anförde som bevis för motsatsen. I fråga efter fråga, framhöll han, var SDs politik opåverkad av denna sionism.

Hur har sionister på bara de senaste veckorna så dramatiskt tagit över SD? Detta är nytt för mig. Hur har partiets politik så plötsligt och snabbt förändrats?

Och vad menar IvanLendl här med sionism och sionister? Han ignorerar helt vad jag säger – i mitt svar till honom här i bloggen och mitt svar på hans kommentar till svaret – om begreppet sionism och om dess innebörd i SD-sammanhang.

På vilket sätt förstör Ekerötterna plötsligt under de senaste veckorna partiet? Hur har jag under dessa veckor varit apologet för detta förstörande? Jag har under denna period sagt att jag försvarat Kent Ekeroth mot konservativa vänner som haft frågetecken inför honom eftersom de befarar att han kommer förvandla SD till ett neokonservativt parti. Det innebär naturligtvis inte att jag har försvarat en sådan förvandling.

Vad det innebär är att jag har försvarat de Ekeroths ställningstaganden och uttalanden jag här i bloggen flera gånger instämt i och citerat, och även andra utmärkta saker han gjort, i riksdagen, med sina debattartiklar o.s.v. Och att jag, precis som IvanLendl själv tills för bara några veckor sedan, har påpekat att någon förvandling av den typ denne säger nu plötsligt har ägt rum inte är skönjbar, att man i fråga efter fråga går sin egen, icke-neokonservativa väg. Att Ekeroth tycks följa partilinjen.

Jag säger självklart inte att SD inte kan komma att röra sig i neokonservativ riktning i framtiden. Det mesta kan ske i framtiden, och det gäller alla partier. Jag säger bara det IvanLendl själv insisterade på härom veckan, nämligen att sådan kritik är obefogad idag och att man därför bör stödja SD. Mer kan man inte säga.

Men IvanLendl är nu fast i sektpsykologin som jag beskrev i inlägget om Ettrige Ezzie. Kritik riktas inte mot mina vänner som ännu inte tagit steget till SD, utan mot mig. De är sunda, medan jag, milt uttryckt, är osund. Intrycket är återigen att IvanLendl endast vill provocera, inte seriöst diskutera.

Faktum är dock att kritik mot SDs “sionism” och bröderna Ekeroth är utomordentligt utbredd, och långt ifrån bara på Flashback. Jag vill därför betrakta detta inlägg som ett bemötande inte bara av IvanLendl utan av alla som framför den.

1 Response to “Sverigedemokraterna och sionismen”


  1. 1 ddayperspective October 7, 2011 at 8:38 am

    För att upplysa dig ytterligare – Se Pat Condells senaste video som avslöjar att också han förr låtit sig luras av palestiniernas krav på gränser och landområden, trots allt det hela tiden grundligt inhamrats i palestinska och andra muslimers skallar att DET HANDLAR OM JUDARNA!
    Videon -> http://www.youtube.com/watch?v=j1N1zhUm84w&feature=uploademail


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

Recent Comments

Jan Olof Bengtsson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Det amerikanska valresultatet…
Jan Olof Bengtsson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Det amerikanska valresultatet…
Jan Olof Bengtsson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Det amerikanska valresultatet…
Viktor Johansson on Sverige och Ukrainakriget
Kristo Ivanov on Sverige och Ukrainakriget
Viktor Johansson on MAGA-kommunismen
Jan Olof Bengtsson on MAGA-kommunismen
Jan Olof Bengtsson on Den svenska genusindelningen o…
Viktor Johansson on MAGA-kommunismen
Jan Olof Bengtsson on Historiematerialism och överor…
Viktor Johansson on MAGA-kommunismen
Viktor Johansson on Historiematerialism och överor…
"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi