Tom Roberts: Twenty Minutes Past Three

Roberts

2 Responses to “Tom Roberts: Twenty Minutes Past Three”


 1. 1 Lars-Erik Ryd November 4, 2013 at 1:51 am

  “Det finns, råkar jag veta, oerhört många seriösa personer, i och utanför mainstream, som inte håller med er på den senare punkten, och som i stället stöts bort och inte tar det som sägs här på allvar.

  Att skriva här är nu närmast bortkastad tid och energi för de bästa medlemmarna, i jämförelse med vad de skulle kunna åstadkomma om de godtog min rensning.”

  En utveckling av det här i en egen tråd på Fb kanske? Skulle du kunna tänka dig att ge dig in i andra diskussioner med kanske, finns ju även ett filosofiforum att dela med dig av din kunskap till.

  • 2 Jan Olof Bengtsson November 4, 2013 at 5:36 am

   Tack för vänliga förslag. Javisst, Kloakrensaren planerar en egen trådstart. Moderatorn Siegfrid tog bort flera av mina inlägg i DogDylans mediakrigstråd, bl.a. två svar till Nostradumbass och ett till Meiji. Deras inlägg däremot, som jag svarade på, fick stå kvar, trots att de tillhör samma diskussion som enligt honom var off topic. Orättvist! Och jag har inte längre möjlighet att svara på andra inlägg riktade till mig i samma diskussion som också står kvar – t.o.m. ett sådant publicerat efter modereringsåtgärden står kvar!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi