Min kandidatur

Jag går idag till SD Stockholms stads årsmöte och fullföljer min kandidatur till posten som ledamot i styrelsen. Jag gör det trots att Richard Jomshof i torsdags, som första åtgärd som SDs partisekreterare, genom tidningen Expo lät meddela att partiets medlemsutskott avsåg att öppna personärenden mot bland andra mig, med den motivering jag igår återgav.

Jag fullföljer min kandidatur på grund av det vänliga intresse William Hahne genom sin nominering och övertalning visat för min medverkan i styrelsearbetet, de förväntningar som den senaste tiden uttryckts från såväl SD-företrädare som personer utanför partiet, och min tro på vårt alternativ för distriktet. Hade det inte varit för allt detta skulle jag ha lämnat SD i torsdags.

Medlemsutskottet och övriga ansvariga har haft flera dagar på sig att upptäcka sitt misstag (redan i onsdags skrev man om förestående personärenden på partiets hemsida och i SD-Kuriren, utan att ange vilka som avsågs). Jag tar därför för givet att man i morgon, måndag, kommer meddela att man ändrat sitt beslut och avstått från att öppna personärendet, eller, om man redan öppnat det, lagt ned det.

Personärende

Kort om Expo

0 Responses to “Min kandidatur”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Categories

Archives

All original writing and photography © Jan Olof Bengtsson

"A Self-realized being cannot help benefiting the world. His very existence is the highest good."
Ramana Maharshi